Saltar a continguts

Associació Oikos Ambiental

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

22/09/2009
Imminent focus de Contaminació Electromagnètica per possible instal·lació sense cap regulació d'un transformador d'alta tensió al Parc de Cerdanyola?
DEFENDAMOS LA SALUD NO AL TRANFORMADOR Veure fotogaleria Ampliar imatge

Ens fan arribar aquesta informació els veïns afectats per una "obra misteriosa" que podría ser deguda a un possible transformador d'alta tensió que volen ubicar al Parc de Cerdanyola, un espai on juguen i transiten les persones d'edat avançada. Els camps ectromagnètics de molt baixa freqüència que produeixen aquests tipus de transformadors estàn catalogats com a sustàncies carcinògenes categoria 2B- pels nens i avis i pels humans en general. http://www.iarc.fr/ENG/Press_Releases/archives/pr136a.html

"La OMS
(Organización Mundial de la Salud)
La OMS reconoce que existen riesgos para la salud desde 1973. Indicar que la Agencia Internacional de Investigación del Cáncer, dependiente de la OMS, incluyó en junio de 2001 a los campos electromagnéticos de baja frecuencia (también radiaciones no ionizantes) en la Clasificación de Sustancias Carcinogénicas dentro de la categoría de "posible carcinógeno en humanos" (categoría 2B)."
Antena No getxo.
05 noviembre 2008
Fundamentos racionales