Saltar a continguts

Associació Oikos Ambiental

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/06/2007
Nota de premsa 18 de juny 2007- ASSOCIACÓ OIKOS AMBIENTAL: Un veí de 84 anys visitat d'urgències per intoxicació de gasos del grup electrogen de la companyia Telefònica .
Xemeneia de la Burra als fons Veure fotogaleria Ampliar imatge

NOTA DE PREMSA DE L'ASSOCIACIÓ OIKOS AMBIENTAL



Un veí de 84 anys visitat d'urgències per intoxicació de gasos del grup electrogen de la companyia Telefònica .



Un veí de 84 anys visitat d'urgències ,el passat 15 de juny de 2007, per intoxicació de gasos del grup electrogen de la companyia Telefònica ubicada al Camí del Mig, 18 que surten per la xemeneia quan es posa en marxa.



El veí mostrava irritació de les mucoses aèries i conjuntivals.



Aquest veí no és l'únic que està patint aquesta immissió la resta de veïns del seu edifici, C/ Goya 133 , fa anys que denuncien aquest fet i la majoria està en tractaments per irritació i sequedat de mucoses. El ulls són els més afectats.



D'altra banda, els veïns que es troben paret amb paret amb aquest edifici de la companyia Telefònica venent denunciant que estan en tractament, per poder dormir, per les fonts de sorolls : Els equips d'aire acondicionat instal·lats a l'exterior , encara que no es pot descartar que els equips interiors i els equips protegits en cambres d'aïllament acústic contribueixin al soroll.

Els rectificadors instal·lats a l'interior de l'edifici.

El grup electrogen que quan es posa en marxa , fins i tot, les parets tremolen i a més a més s'ha d'afegir el tema dels gasos.

L'ASOCIACIÓ OIKOS AMBIENTAL va presentar de l'octubre de 2006 - febrer 2007 un total de 800 denúncies personalitzades per posar fi a la contaminació acústica, a la d'immissió de gasos i a contaminació per camps electromagnètics de les radiacions que provenen de l'Estació Base de Telefonia Mòbil de Telefònica que es troba a escassos metres d'una escola Bressol el Tabalet i el CEIP del Camí del Mig i densament poblada.



Nota: Ens ha comentat el veí afectat que podríeu parlar amb ell i us donaria més detalls, fins i tot, podríeu posar el seu nom a la notícia. Però primer hauríeu de parlar amb ell. El metge d'urgències va fer un Comunicat Judicial.