Saltar a continguts

Associació Oikos Ambiental

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

03/04/2007
L'associació de veïns de Cirera denuncia la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil ilegal
Els veïns denuncien que malgrat l'ordre d'aturar les obres, aquestes han continuat Veure fotogaleria Ampliar imatge

Antenes de telefonia mòbil

L'associació de veïns de Cirera denuncia la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil ilegal


Els veïns denuncien que malgrat l'ordre d'aturar les obres, aquestes han continuat



Redacció | Ciutat - Salut
dimarts, 27 març 2007
La lluita veïnal contra les instal·lacions d'antenes de telefonia mòbil ha viscut aquesta setmana un nou capítol, i és que l'associació de veïns de Cirera ha denunciat a l'ajuntament de Mataró la instal·lació d'una antena que, segons diuen, "s'ha iniciat sense llicència municipal". El lloc concret del conflicte és al carrer Immaculada del barri mataroní de Cirera. "Malgrat l'ordre dels tècnics municipals d'aturar les obres, aquesta empresa va continuar la seva instal·lació", s'exclama en un comunicat l'AV Cirera.

En el citat comunicat, els veïns denuncien públicament l'actitud d'aquesta empresa, que segons diuen "passa olímpicament de la normativa municipal", i reclama a l'Ajuntament una postura enèrgica amb l'adopció de les mesures urgents que garanteixin segons les seves pròpies paraules "l'aturada immediata d'aquesta instal·lació il·legal, el desmuntatge de tota la instal·lació realitzada sense llicència, i la penalització exemplar de les infraccions comeses i l'aturada de qualsevol expedient administratiu d'aquesta operadora a la nostra ciutat, per la seva actitud prepotent i aliena al compliment de la normativa municipal".

A banda del comunicat, l'associació de veïns celebrarà aquest dijous a les vuit del vespre una assemblea informativa a la seva seu. La reunió comptarà amb la participació de personal municipal, i estarà oberta a totes les persones que es considerin afectades.