Saltar a continguts

Associació Oikos Ambiental

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

30/11/2006
30 novembre 2006 -NOTA DE PREMSA DE L'ASSOCIACIÓ OIKOS AMBIENTAL- Reunió Informativa 4 de desembre 2006. 19.30 hrs. Centre Cívic Pla d'en Boet.
estacions base de telefonia fora de la ciutat Veure fotogaleria Ampliar imatge

NOTA DE PREMSA DE L'ASSOCIACIÓ OIKOS AMBIENTAL



L'Associació Oikos Ambiental informa que arrel de les denuncies que s'estan recollint pels problemes de sorolls i els possibles efectes nocius de les ones electromagnètiques ,sobre la salut de les persones i éssers vius ,que emeten les 3 estacions base de telefonia mòbil que es troben ubicades al Barri de Peramàs-Esmandies: Camí del Mig, 32-34, Camí del Mig, 18 i Miquel Biada, 119, l'Ajuntament de Mataró ha convocat una segona "reunió informativa pel proper dilluns 4 de desembre a les 19.30 hrs. al Centre Cívic de Pla d'en Boet, C/ Juan Sebastián Elcano, 6, per tal d'informar, de les actuaciones que està fent l'Ajuntament, a les persones que han denunciat els problemes de sorolls produïts des de l'edifici de Telefònica, al Camí del Mig, i sobre l'hipotètic no compliment de la normativa aplicable a les instal·lacions de radiocomunicació existents a la zona.



A aquesta reunió també assistiran responsables del Servei Municipal de Salut Pública."



Totes les persones que estiguin interessades en el tema de les estaciones bases de telefonia mòbil i els seus possibles efectes nocius vers la salut de les persones que conviuen les 24 hores al dia, els 365 dies al l'any amb la influència de les ones electromagnètiques queden convidats a l'esmentada reunió informativa.



Ben cordialment,











Sgt. Javier FERNÁNDEZ DIEZ

Secretari

http://oikos-associacio.entitats.mataro.cat/



ASSOCIACIÓ OIKOS AMBIENTAL amb número 433 en el Registre Municipal d'Entitats de Mataró, domicili efectes de notificació C/ Camí del Mig, 20-22, 5è C, codi postal 08302, telèfon 93 757 30 89, correu electrònic montferfer@telefonica.net



Mataró, 30 de novembre de 2006





--------------------------------------------------------------------------------